Agencia Marketing Online


Publicitat que s'executa a qualsevol dispositiu connectat a internet.

Les principals avantatges del marketing online o publicitat digital son:

Alta segmentació que permeten les plataformes publicitàries com Google, Youtube, o les xarxes socials. Alta visibilitad ja que ens permeten fer campanys molt locals o campañes internacionals.

Múltiples formats com anuncis banners, videos o de text. Retorn d'inversión, segons els KPI'S podem evaluar el retorn de la campaña en tot moment.

Más información acerca del Marketing OnlinePosicionament SEO


Tècniques per fer visible les empreses en les primeres posicions dels buscadors.

Moviendote realitza serveis d'optimització en buscadors, enfocat a aconseguir els objectius dels nostres clients i a incrementar el seu volum de negoci.
SEM Publicitat PPC


Gestionem campanyes publicitaries a les plataformes dels principals buscadors.

Som partners dels principals cercadors, com a agència de màrqueting digital especialitzada en AdWords comptem amb el suport i una relació directa amb Google. Ens ocupem de tot, crear la campanya, estudiar paraules clau, redactar anuncis, crear pàgines de destí, traducció en diferents idiomes i mesurar els resultats.

Som Partners Certificats
Social Media


T'oferim diferents solucions de social media i xarxes socials adaptades 100% al teu negoci, marca producte o servei.


La figura del Community Manager s'ha convertit en un perfil molt demanat per les empreses, disposa del coneixament que li permet una comunicació contínua amb la comunitat Online.  • Email Marketing

    Email Marketing

    El email sigue siendo el canal que mayor conversión genera. Saca el máximo partido a tu base de datos con una atención personalizada para tu negocio. Deja de enviar notificaciones que nadie lee. Envía contenido que genere movimiento en tu web o redes sociales para que tu negocio siga creciendo
Analytica Web


Obtingui informació rellevant de la seva empresa.

Som una de les agencies de marketing online pioneres en l'ús d'eines d'analítica com Google analutics, això ens permet medir no només les ventes y les conversions, també oferir informació de com els visitants utilitzen la pàgina web, com han arribat y que fer perquè tornin.